Yrityksenä

Code-Q Oy on vuonna 2013 perustettu suomalainen ohjelmistoyritys, joka suunnittelee ja valmistaa puheentunnistukseen liittyvää teknologiaa, apuvälineohjelmistoja sekä tarjoaa ohjelmistoasiantuntijapalveluita. Kehittämämme puheentunnistusratkaisu soveltuu sulautettuihin järjestelmiin ja toimii myös suomen kielellä.

Vuonna 2014 kehitimme ensimmäisen apuvälineohjelmiston, puheohjatun matkapuhelinavustajan DialoQ Mobilen, tämän jälkeen olemme kehittäneet useita ratkaisuja helpottamaan kommunikointia, tietotekniikan käyttöä sekä ympäristönhallintaa. Ratkaisujemme avulla käyttäjät voivat kommunikoida tai ohjata eri laitteita joko puheella, kytkimillä tai äännähdyksillä. DialoQ – apuvälineohjelmistoilla on päivittäin satoja käyttäjiä niin koulussa, kotona kuin työpaikoillakin.

Vuoden 2018 aikana julkaisimme ensimmäisen suomenkielisen lapsen äänellä toimivan puhesynteesin. Puhesynteesi on kehitetty erityisesti kommunikointiin ja siihen on toteutettu, ensimmäisenä maailmassa, mahdollisuus elävöittää muodostettua lausetta käyttäjän tunnetilan mukaan. Eli nyt puhesynteesin avulla kommunikoiva voi kuiskata, huutaa tai vaikka pelleillä puhumansa lauseen.

Code-Q:lla on ainutlaatuinen työhistoria puheentunnistuksesta, puhesynteeseistä sekä tekstinsyöttömenetelmistä ja sulautetuista ohjelmistoista.

Yrityksen perustajat ovat työskennelleet aikaisemmin Nuance Communications:lla, joka on maailman isoin puheteknologiaa kehittävä yritys. Tätä ennen yrityksen perustajat ovat työskennelleet sulautettujen ohjelmistojen ja multimodaalisten käyttöliittymien parissa kehittäen esimerkiksi monikielisiä käyttöliittymiä ja ennustavia tekstinsyöttö-ratkaisuja.

Yhteystiedot

Code-Q Oy

Kirkkokatu 17 A 33
90100 Oulu
info@code-q.fi
puh. 044 – 971 2098

Ota yhteyttä

Code-Q yrityksenä

Code-Q Oy on vuonna 2013 perustettu suomalainen ohjelmistoyritys, joka suunnittelee ja valmistaa puheentunnistukseen liittyvää teknologiaa, apuvälineohjelmistoja sekä tarjoaa ohjelmistoasiantuntijapalveluita.

Yritys on kehittänyt apuvälineohjelmistoja vuodesta 2014 alkaen. Yrityksen DialoQ – apuvälineohjelmistot ovat käytössä päivittäin sadoilla käyttäjillä, auttaen käyttäjiä kommunikoimaan, ohjaamaan kodin laitteita sekä käyttämään tietotekniikkaa kuten matkapuhelinta tai tietokonetta.

Code-Q Facebookissa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Code-Q

2 months ago
Code-Q

DialoQ Talk:n on toivottu symbolihakua käyttötilaan, seuraavan päivityksen mukana pääsee etsimään vaikka meteorologia loppukesän säätä ennustamaan. ... See MoreSee Less

3 months ago
Code-Q

Tikotuubissa uusia DialoQ Talk ohjevideoita, käykääpäs tutustumassa ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Load more

Yhteystiedot

Code-Q Oy

Kirkkokatu 17 A 33
90100 Oulu
Puhelin +358 44 971 2098
Email info@code-q.fi
Y-tunnus: 2557168-6

 

DialoQ-tuotteiden jälleenmyynti

Cadmandata Oy
Haltija Oy
Invantor Oy / kommunikoi.fi
Kajo Apuvälineet Oy
Rehaco Oy (ympäristönhallinta, Pohjois-Pohjanmaa ja Lappi)