Speech Enabling Everyday Life

DialoQ Talk

DialoQ Talk on Suomessa kehitetty kuvakommunikointiohjelmisto, joka tukee Windows- ja Android-käyttöjärjestelmiä.

Ohjelmisto sisältää eri symbolikirjastoja (mm. Bliss ja Mulberry) ja siihen voi hankkia uusimman PCS-kirjaston.

DialoQ Talk:n kehityksen lähtökohtana on ollut erittäin helppo käyttö ja muokattavuus. Muokkaukseen ei vaadita näppäimistöä eikä hiirtä vaan se on mahdollista myös suoraan kosketusnäytöltä.

Käyttäjän ja lähipiirin on mahdollista hyödyntää ainutlaatuisia kamera-, piirto- ja viestitoimintoja, joiden avulla käyttäjän oman yksilöllisen sisällön luonti on helppoa eikä vaadi ohjelmiston opettelua tai edes käyttötilasta poistumista.

 

Ominaisuudet

  • Helppo käyttö ja muokattavuus
  • Käyttäjän oman sisällön lisäys käyttötilassa kamera-, piirto- ja viestitoimintojen avulla
  • Valmiit kommunikointitaulustot ja taivuttava sisältö
  • Useita eri symbolikirjastoja
  • Yhtenäinen käyttöliittymä eri käyttöjärjestelmien välillä
  • Painikkeiden ruudukkopohjainen sekä vapaa sijoittelu mahdollista
  • Laaja painikkeen sisällön tuki mm. usean kuvan pinoaminen ja objektien vapaa pyöritys
  • Kioskitila ja käyttötilan salasana estävät tauluston tahattoman muokkauksen ja laitteen käytön muuhun kuin kommunikointiin.
  • Suositellut käyttöjärjestelmät Windows 10 tai 11, Android 8.1 tai uudempi.

Käyttötilasta poistuminen on mahdollista suojata salasanalla ja Android-version kioskitila estää tahattoman tauluston muokkauksen ja laitteen muiden sovellusten käytön.

Ohjelmisto tukee taivuttavaa sisältöä niin Windows- kuin Android-versioissa ja siihen on jo saatavilla kaikki yleisimmin käytetyt kommunikointitaulustot. Tällä hetkellä ladattavissa on seuraavat taulustot: Roihu Päiväkoti ja Koulu, Liekki Päiväkoti ja Koulu, ReiluAACi, JättiAACi, MiniAACi, Sähkösanomat 24 ja 48 sekä TAIKE Pieni kategoria sekä TAIKE Iso sanastopohjainen taulusto. Lisäksi ReiluAACi ja JättiAACi taulustoista on saatavilla eri versiot myös aikuisille. Tikoteekki on myös julkaissut ilmaista materiaalia eli Tikoteekin Pieni tauluston PCS sekä Bliss symboleilla ovat ladattavissa DialoQ Talk:n kautta. Omiin Talk-taulustoihin voi myös hankkia lisäsivuja kuten SelkoSeks – taulustot.

Esimerkkikuvia DialoQ Talk:sta ja eri taulustoista:

Roihu Päiväkoti

Reilu-AACi

Mini-AACi

SähköSANOMA 24

Lisätietoa ja käyttöohje:

Code-Q yrityksenä

Code-Q Oy on vuonna 2013 perustettu suomalainen ohjelmistoyritys, joka suunnittelee ja valmistaa puheentunnistukseen liittyvää teknologiaa, apuvälineohjelmistoja sekä tarjoaa ohjelmistoasiantuntijapalveluita.

Yritys on kehittänyt apuvälineohjelmistoja vuodesta 2014 alkaen. Yrityksen DialoQ – apuvälineohjelmistot ovat käytössä päivittäin sadoilla käyttäjillä, auttaen käyttäjiä kommunikoimaan, ohjaamaan kodin laitteita sekä käyttämään tietotekniikkaa kuten matkapuhelinta tai tietokonetta.

Code-Q Facebookissa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Code-Q

6 days ago
Code-Q

Tikoteekiltä uusia ohjevideoita DialoQ Talk:n liittyen. Tänä syksynä jatketaan kaikille avointen ja ilmaisten DialoQ Talk Teams-koulutuksien sarjaa. Peruskurssin lisäksi pidetään vähän pidemmälle menevä kurssi, jossa tutustutaan pian julkaistavan 1.4.5 version uusiin tehokkaisiin muokkaustoimintoihin.

Kursseista pian lisää täällä...sillä välin tutustukaa Tikotuubin tarjontaan.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

2 months ago
Code-Q

Tikoteekki on julkaissut DialoQ Talk:n ohjevideoita.Käykääpä tutustumassa jos tarvitsette muistinvirkistystä esim. tauluston muokkausta varten... ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Load more

Yhteystiedot

Code-Q Oy

Kirkkokatu 17 A 33
90100 Oulu
Puhelin +358 44 971 2098
Email info@code-q.fi
Y-tunnus: 2557168-6

 

DialoQ-tuotteiden jälleenmyynti

Cadmandata Oy
Haltija Oy
Invantor Oy / kommunikoi.fi
Kajo Apuvälineet Oy
Rehaco Oy (ympäristönhallinta, Pohjois-Pohjanmaa ja Lappi)