Speech Enabling Everyday Life

DialoQ Taivutin

DialoQ Taivutin on kommunikointiohjelmistojen kanssa käytettävä apuohjelma, joka taivuttaa kuvista ja symboleista valitut sanat suomen kielen kielioppiin ja luonnollistaa puhesynteesiä. Taivutinta tarvitaan kommunikointiohjelman kanssa silloin, kun lauseet tuotetaan yksittäisistä sanoista sana kerrallaan.

DialoQ Taivutin mahdollistaa myös intonaation lisäämisen puhesynteesiin esimerkiksi kysymyslauseissa. Taivuttimen sisältämää puhesynteesiä on mahdollista myös mukauttaa aiempaa paremmin käyttäjälleen sopivaksi esimerkiksi puhenopeutta ja äänen korkeutta säätämällä ja tallentamalla lausuntasääntöjä erikoisille sanoille.

DialoQ Taivuttimeen on kehitetty uusina ominaisuuksina esimerkiksi nimien ja yhdyssanojen automaattinen tunnistus ja taivutus. Käyttäjä voi vapaasti muodostaa omia yhdyssanoja ja Taivutin huolehtii yhdyssanan oikeasta taivuttamisesta.

DialoQ Taivutin sisältää yhden tai kaksi laadukasta Nuance-puhesynteesiääntä. Käyttöön voidaan valita joko mies- tai naisääni. DialoQ Taivutin on yhteensopiva vanhojen ja uusimpien Windows-kommunikointiohjelmistojen kanssa, kuten Speaking Dynamically Pro, The Grid ja Tobii Communicator.

Ominaisuudet

  • Helppo käyttöönotto ja asennus
  • Laadukkaat uusimmat puhesynteesit
  • Intonaatio ja luonnollisempi puhe
  • Puhesynteesin yksilöimismahdollisuudet
  • Mahdollisuus omille sanojen lausuntasäännöille
  • Nimien ja yhdyssanojen automaattinen tunnistus ja taivutus
  • Toimintavarmuus ja vakaus
  • Yhteensopivuus uusien ja vanhempien kommunikointisovellusten kanssa

Code-Q yrityksenä

Code-Q Oy on vuonna 2013 perustettu suomalainen ohjelmistoyritys, joka suunnittelee ja valmistaa puheentunnistukseen liittyvää teknologiaa, apuvälineohjelmistoja sekä tarjoaa ohjelmistoasiantuntijapalveluita.

Yritys on kehittänyt apuvälineohjelmistoja vuodesta 2014 alkaen. Yrityksen DialoQ – apuvälineohjelmistot ovat käytössä päivittäin sadoilla käyttäjillä, auttaen käyttäjiä kommunikoimaan, ohjaamaan kodin laitteita sekä käyttämään tietotekniikkaa kuten matkapuhelinta tai tietokonetta.

Code-Q Facebookissa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Code-Q

3 weeks ago
Code-Q

Nyt DialoQ Talk symbolikirjastossa Käärijä-symbolit ja tarrat, päivitys on saatavilla kaikkiin DialoQ Talk laitteisiin... ... See MoreSee Less

Nyt DialoQ Talk symbolikirjastossa Käärijä-symbolit ja tarrat, päivitys on saatavilla kaikkiin DialoQ Talk laitteisiin...
1 month ago
Code-Q

Vihdoin Otto sai isosiskon - eli olemme tänään julkaisseet DialoQ Speech Olivia puheäänen. Ääni on nuoren naisen ääni ja sen saa jokaisen Otto-äänen mukana jatkossa automaattisesti.

Mikäli sinulla on tuore Otto-ääni ja haluat aktivoida Olivia-äänen niin ole yhteydessä dialoq@code-q.fi
... See MoreSee Less

Vihdoin Otto sai isosiskon - eli olemme tänään julkaisseet DialoQ Speech Olivia puheäänen. Ääni on nuoren naisen ääni ja sen saa jokaisen Otto-äänen mukana jatkossa automaattisesti.
Mikäli sinulla on tuore Otto-ääni ja haluat aktivoida Olivia-äänen niin ole yhteydessä dialoq@code-q.fi
1 month ago
Code-Q

Meidät löytää Elämää omin voimin – messut tapahtumasta loppuviikosta. Tervetuloa tutustumaan mm. uuteen Olivia - puheääneen ja uusimpiin versioihin muista DialoQ ohjelmista.

Tämä katseohjausexpertti(Niilo) on ensimmäinen jolle tehtiin oma persoonallinen puheääni hänen isoveljensä puheesta.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Load more

Yhteystiedot

Code-Q Oy

Kirkkokatu 17 A 33
90100 Oulu
Puhelin +358 44 971 2098
Email info@code-q.fi
Y-tunnus: 2557168-6

 

DialoQ-tuotteiden jälleenmyynti

Cadmandata Oy
Haltija Oy
Invantor Oy / kommunikoi.fi
Kajo Apuvälineet Oy
Rehaco Oy (ympäristönhallinta, Pohjois-Pohjanmaa ja Lappi)