Tiedotteet

Lue viimeisimmät uutiset

DialoQ Desktop tuotejulkistus

DialoQ Desktop mahdollistaa tietokoneen puheohjauksen

Code-Q Oy on tänään julkistanut DialoQ Desktop -sovelluksen, joka on markkinoiden ensimmäinen suomenkielisellä puheohjauksella toimiva tietokoneen hiiren ja näppäimistön täydellisesti puheella korvaava sovellus.

DialoQ Desktop on suunniteltu erityisesti henkilöille, joilla on fyysisiä rajoitteita hallita tietokoneen näppäimistöä ja hiirtä. Sovellus mahdollistaa puhekomennoilla ohjattavan hiiren käytön, hiiren eri näppäintoiminnot, oikopolut Windowsin ja eri sovellusten käyttöön sekä tekstin syötön joko ääniohjattavan näppäimistön tai erillisen sanelupalvelun kautta.

Lue lisää...

OuluHealth haastattelu

OuluHealth on julkaissut artikkelin Speech Software Makes the World a Better Place. Artikkeli käsittelee Code-Q:n teknologian hyödyntämistä terveydenhuollon alalla.

Lue lisää...

Uudet kotisivut

Code-Q Oy:n kotisivut uusittu, nyt löydät enemmän tietoa meidän tuotteistamme ja palveluistamme.

DialoQ tuotejulkistus

DialoQ – Matkapuhelinavustaja auttaa puhelimen käyttäjää

Code-Q Oy on tänään julkistanut DialoQ-sovelluksensa, joka on markkinoiden ensimmäinen suomenkielisellä puheohjauksella toimiva, useisiin eri puhelinmalleihin sopiva puhelimen käyttöä avustava sovellus.

DialoQin käytöstä hyötyvät erityisesti henkilöt, joilla on fyysisiä rajoitteita käyttää puhelimen näppäimistöä: käsien toimintakyky saattaa olla heikko tai sitä ei ole lainkaan. Puhelimen ohjaus omalla puheäänellä nopeuttaa numeron ja nimen valintaa. Myös tekstiviestien lähetys puheella on mahdollista. Sovellus opastaa käyttäjää puheohjauksen eri vaiheissa.

Lue lisää...