DialoQ Mobile -puhelinavustaja

DialoQ Speech

DialoQ Speech on Code-Q Oy:n kehittämä suomenkielinen puhesynteesi Windows-ympäristöön, joka on suunniteltu erityisesti kommunikointia varten. SAPI-yhteensopivuus takaa toimivuuden kaikissa yleisimmissä kommunikoinnin apuvälineohjelmissa kuten Communicator 5:ssa, Speaking Dynamically Pro:ssa ja Grid:ssa.

DialoQ Speech Otto on ensimmäinen suomenkielinen puhesynteesi lapsen äänellä. Otto-ääni on 9-vuotiaan pojan ääni, mutta DialoQ Speechin monipuolisten äänensäätöasetusten avulla puhe on mahdollista säätää sopivaksi myös nuoremmille ja vanhemmille pojille sekä tytöille.

DialoQ puhesynteesiin on rakennettu myös tuki puheen muokkaukseen ääniefekteillä, tätä ominaisuutta voidaan käyttää esimerkiksi lapsen motivointiin ottaa kommunikoinnin apuväline käyttöön tai auttamaan lasta osoittamaan tunnetilaa vaikka lausumalla muodostettu lause kuiskaten tai huutaen. Ääniefektit on hyödynnettävissä myös taivutettavan sisällön kanssa. Alla olevalla videolla esitellään ääniefektien käyttöä Roihu-tauluston kanssa.

DialoQ Speech on testattu yleisimpien kommunikointitaulustojen kanssa, kuten Kipinäkeskuksen Roihu, Tikoteekin Taike ja SähköSANOMA sekä Valterin AACi – taulustot. Huomaa, että voit hankkia DialoQ Taivuttimen suoraan lapsen äänellä edullisempana yhteispakettina.

Lisätiedot: dialoq@code-q.fi

Ominaisuudet

  • SAPI-yhteensopiva
  • Tuki lyhenteille, numeroille ja yleisimmille vieraskielisille sanoille
  • Suomenkielinen lapsen puheääni
  • Puheen nopeuden ja korkeuden säätö
  • Puheäänen muokkaus ääniefekteillä
  • Yhteensopiva yleisimpien kommunikoinnin apuvälineohjelmistojen kanssa
  • Yhteensopiva yleisimpien kommunikointitaulustojen kanssa

Laitevaatimukset

  • Windows 7, 8, 8.1 tai 10
  • 400 Mt kiintolevytilaa

 

Code-Q yrityksenä

Code-Q Oy on vuonna 2013 perustettu suomalainen ohjelmistoyhtiö. Yhtiö keskittyy puheentunnistukseen liittyviin teknologioihin ja asiantuntijapalveluihin.

AAA Korkein luottoluokitus

Yhteystiedot

Code-Q Oy

Kirkkokatu 19 A 30
90100 Oulu
Puhelin +358 44 971 2098
Email info@code-q.fi
Y-tunnus: 2557168-6

DialoQ-tuotteiden jälleenmyynti

Kajo Apuvälineet Oy
Invantor Oy
Rehaco Oy (ympäristönhallinta, Pohjois-Pohjanmaa ja Lappi)

Koodia Suomesta